Despre noi
Motoul nostru: - popas prietenos

Statiunea Băile Tusnad, denumită de către Orban Balazs "Perla Transilvaniei", este una dintre cele mai frumoase statiuni din Transilvania. In centrul acestei statiuni se află Pensiunea Victory, amplasată într-un mediu prietenos si calm. Scopul nostru este oferirea de servicii care să satisfacă asteptările clientilor nostri, asigurând astfel ca timpul petrecut la Băile Tusnad să fie cât mai plăcut si distractiv.

Pensiune Viktoria Panzió Pensiune Viktoria Panzió

Punctul forte al pensiunii noastre rezidă în amplasarea sa centrală, importantele atractivităti turistice ale statiunii (Lacul Ciucas, Biserica Romano-catolică, Biserica Ortodoxă etc.) fiind la o distantă de numai 10 minute de mers pe jos de la pensiune.

Pensiune Viktoria Panzió Pensiune Viktoria Panzió

Pe lângă oferta noastră de cazare am pregătit pentru clientii nostrii si o ofertă de programe, care cuprinde pe lângă atractivitătile din Băile Tusnad si cele mai importante destinatii turistice din Ardeal.

Vă invităm să accesati prezentarea serviciilor oferite de noi, precum si oferta de programe de pe siteul nostru si dacă am reusit să vă trezim interesul vă rugăm să completati formularul de rezervare.